Принц Уилям, херцогиня Катрин и децата им Джордж, Шарлот и Луи
Принц Уилям, херцогиня Катрин и децата им Джордж, Шарлот и Луи / Guliver/Getty Images
Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в подкрепа на психичното здраве сред мъжете и даде практични съвети на участниците в курс по програмата "Бъдещ татко", съобщи сайтът "Ройълсентръл".
 
"Доста е притеснително, когато видим колко крехки са бебетата, когато се родят", каза той.

Принц Уилям и най-голямото му богатство (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Принц Уилям засегна и практични въпроси от същността на бащинството и баланса между работа и родителски ангажимент, дори ежедневни трудности като смяната на пелени.

Принц Уилям
Принц Уилям Gulliver/Getty Images

Като баща на три деца - принц Джордж (на пет години), принцеса Шарлот (на три години) и принц Луи (почти на годинка) - херцогът на Кембридж има солиден опит в отглеждането на деца.

Най-очарователните семейни снимки на Уилям, Кейт, Джордж и Шарлот
 
"Никога не е просто и ясно", сподели Уилям.
 
Принцът посети и "The Lions Barber Collective" - международно обединение на специалисти в областта на мъжкото подстригване, което провежда кампания за превенция на самоубийствата.
Стилистите на мъжки прически преминават обучение, където научават как да откриват депресия или друго психично отклонение при клиентите и да ги насочат за компетентна помощ.

Херцогиня Кейт занесе семейна снимка на среща с ученици в Лондон (СНИМКИ/ВИДЕО)
 
Кампанията "Heads Together" - в превод "Да помислим заедно" - е основана от херцога и херцогинята на Кембридж. В нея участват и херцогът и херцогинята на Съсекс. Целта на кампанията е да противодейства на заклеймяването на хората с психични отклонения и да промени начина на обсъждане на темата в обществото.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА