Във времена на самоизолация всички ние имаме поне по един специален човек, който истински ни липсва, когото искаме да прегърнем и на когото искаме да кажем нещо най-мило.

Но какво ли се случва в сърцата на децата, кои са хората, които им липсват най-много и какво биха искали да им кажат точно в този момент? Истински, мили и до болка откровени, децата имат способността да докосват най-чистите кътчета на нашите сърца, а новото видео от поредицата life_stories отново доказва това.

На въпроса „Кой ти липсва най-много?“ сред най-често срещаните отговори на децата са приятелчетата от детската градина и близките роднини, но най-масовият отговор определено е „баба и дядо“.

деца
iStock/Getty Images

„С баба обичаме да четем и да приготвяме вкусни неща“, казва 7-годишната Мона от гр.София. „Тя идва всеки път да ме взема от детската и ми дава по нещо сладичко!  Мили бабо и дядо, много ми липсвате! Искам да свърши тази карантина и да се видим. Искам да дойда да ви прегърна и да ви кажа, че много искам да ми направите крем-брюле!” 😂

„С баба Петя най-много обичам да готвим, да се гушкаме и с Ема да спим при нея!“, споделя пък София, на 5 години от гр. София.

„С баба и дядо най-много обичам да играем на „Не се сърди човече“! Много обичам и да помагам на баба, когато тя готви. Мили бабо и дядо, искам да ви гушна и да ви целувам и най-накрая всичко да стане постарому!“, казва и 7-годишната София от гр. Бургас.

Българската баба: Красива жена, която е в разцвета на силите си

Какво още разказаха децата, защо им липсва детската градина и какво искат да кажат на всички свои приятели – вижте във видеото!