Пенелопе Крус отдаде почит на родния си край. Испанската актриса мина по червения килим на церемонията "Давид ди Донатело" в Рим в сряда, 10 май, в рокля на точки, вдъхновена от фламенкото. 49-годишната съпруга на Хавиер Бардем украси тоалета си, като сложи червен божур в косата си, която беше вързана на кок.

След като позира с Гоя Толедо, актрисата, която беше номинирана за най-добра актриса, се снима с италианския режисьор Емануеле Криалезе. Пенелопе Крус се снима в най-новия филм на режисьора, озаглавен "L'Immensità", който беше представен на филмовия фестивал във Венеция през септември 2022 г.

Пенелопе Крус
Getty Images

"Рим, 70-те години на миналия век. Семейство Боргети току-що се е преместило в един от новите жилищни комплекси, построени в италианската столица. Нещастна в брака си, Клара намира убежище при трите си деца. Най-голямото, Адриана, доброволно се представя като момче в новия си квартал. Това е последната капка за това семейство, което е на ръба на разпада", се разказва във филма.



Съпредседателката на Мет Гала скоро ще се снима в следващия филм на Майкъл Ман, озаглавен "Ферари". Това е биографичен филм за Енцо Ферари, човекът, който стои зад прочутата марка автомобили.
БГНЕС