Парис Хилтън измества фокуса в живота си. Тя се отдава на планове за семейство вместо за кариера, като намеква, че е готова за „следващата фаза“ от живота си с приятеля си Картър Реум.

Коя е истинската Парис Хилтън? (ВИДЕО)

39-годишната бизнесдама твърди в документалния си филм в YouTube „Това е Париж“, че нейната житейска цел е била да спечели 1 милиард долара чрез своите бизнес начинания, но сега разкри, че вече не следва тази мечта, а вместо това насочва вниманието си към „следващата фаза“ от живота си.
Парис намекна, че иска да има деца от приятеля си Картър Реум и отсега нататък поставя „личния си живот“ пред бизнеса си.
„Толкова се гордея с всичко, което направих. Но сега, когато съм толкова щастлива в отношенията си и във всичко, направих толкова много и изградих такава огромна империя, това вече не е фокусът ми“, каза тя.
„Сега съм фокусирана върху нещата, които наистина имат значение, като семейството и следващата фаза от живота ми. Но нещата вървят удивително от бизнес гледна точка, току-що пуснах 27-ия си аромат, разбира се, ще продължа да бъда винаги „Boss Babe“, защото обичам да работя усилено. Но сега ще поставя личния си живот пред моя бизнес."
Парис се нарича първата истинска инфлуенсърка и също така каза, че изпитва чувство на гордост, когато гледа колко други хора са преследвали кариера в „създаването на собствени марки и бизнеси“ заради нея.

Парис Хилтън – кандидат за президент на САЩ, Риана - вицепрезидент? (СНИМКИ/ВИДЕО)

Тя добави за TMZ: „Чувствам се горда, че съм иноватор, пионер, създала съм нещо, което е вдъхновило толкова много други хора да създадат свои собствени марки и бизнес.“

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС