/ Gulliver/Getty Images
Ако си кралска особа, се предполага, че менюто ти ще изобилства от черен хайвер, омари и други деликатеси. Херцогинята на Кеймбридж обаче не е на същото мнение.

Кейт и Уилям
Gulliver/Getty Images


Как се държи Кейт Мидълтън когато забрави, че е принцеса (СНИМКИ)

Само ден след Хелоуин, Кейт предложи на съпруга си принц Уилям кутийка мъртви буболечки и червеи по време на официален коктейл, даван след климатичната среща на световните лидери в Глазгоу. Британският престолонаследник отвърна глава отвратен, а камерите уловиха забавната закачка между кралските особи.

Кейт и Уилям
Gulliver/Getty Images

 

Кейт и Уилям се появиха на приема в координиран стил - и двамата облечени в мастиленосиньо. Той в строг костюм, а тя в с дълга семпла, но елегантна рокля. На входа ги посрещна британския премиер Борис Джонсън.

Кейт и Уилям
Gulliver/Getty Images

Кралица Елизабет Втора беше заснета да шофира в имението си

Херцогинята не се задоволи да се закача само с принц Уилям и предложи кофичката с червеите и на други гости, но така и никой не ги прие. Въпреки, че според нутристите те са богати на протеини и са една от съвременните супер храни.

Кейт и Уилям
Gulliver/Getty Images


Кейт и Уилям
Gulliver/Getty Images

Отказите не развалиха настроението на Катрин и тя си прекара повече от чудесно, като по-късно с интерес изслуша приветствието на кралица Елизабет към участниците в срещата, което бе онлайн.