11 сезона, 506 епизода, 1500 снимачни дни. След пет години в ефир "Откраднат живот" затвори последната страница на една история, докоснала зрителите. Лекарите от "Св. Анастасия" спечелиха сърцата на милиони българи. А преплетените им животи и съдби успяваха да държат под напрежение зрителите през всичките сезони, пише каналът "VIP Box" във vbox7.

Трудно се разделиха със "Св. Анастасия" и актьорите, които влязоха в ролите на едни от най-популярните екранни лекари. Ето как някои от тях си взеха сбогом със сериала.

„Откраднат живот“ – една история в 20 000 сценарни страници

Филип Буков

"Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда, с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна". Това написа актьорът Филип Буков в профилите си в социалните мрежи. Неговият персонаж направи огромна трансформация, превръщайки го от "гадняра" в сериала в доброто момче, на което пишат жени и мъже от всякакви възрасти.

Неда Спасова

"На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това "завинаги"... 😉 Не остана. И всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дето се вика - може някой да си избере Фотев отново да е жив. 😂 , написа актрисата.

Диана Димитрова

"Според IMDb днес поставям рекорд, за който и на мен ми е трудно да повярвам, като актьор участвал в най-много епизоди - 319 от невероятните 506 на ''Откраднат живот''! 5 години от живота ми, 8 сезона без прекъсване минаха така неусетно.... Знам, че това приключение никога повече няма да се повтори емоционално, дори и физически. Опитът, който придобих, концентрацията, приятелствата и половината диплома на уролог 😀 (шегувам се), всичко това е безценно изживяване. Но най-дълбоко в сърцето ми ще остане вашата любов, наградата, която ми връчихте и споделените мигове от срещите ни", написа актрисата.