/ NOVA
Финална развръзка за героите в хитовия български сериал на NOVA
Тази седмица „Откраднат живот“ ще затвори последната страница на една история, докоснала милиони зрители. По време на дългоочаквания финал на 20 май от 20:00ч. по NOVA феновете ще проследят развитието на историята за любимите си герои и бъдещето на „Св. Анастасия“.

Поредната битка с Фотев бележи последните епизоди на хитовия медицински сериал. Най-големият враг на болницата ще направи още един решаващ ход, който ще предизвика Васко да избере между смелостта или подчинението пред тъмната страна. Дали любовта към Магда ще му помогне да промени завинаги бъдещето, зрителите ще научат по време на последните епизоди на „Откраднат живот: Финалът“.

Откраднат живот
NOVA

В гранична ситуация ще се озоват доктор Кръстева и Стефчо – синът на доцент Мазов. И двамата ще се опитат да се преборят за живота, надделявайки над тежкото физическо състояние.

Откраднат живот
NOVA

Междувременно доктор Димова ще осъзнае необходимостта от незабавни действия срещу машинациите на своя баща. В заговора за спасяването на „Св. Анастасия“ ще бъдат въвлечени и останалите лекари, които ще й вдъхнат кураж в решаването на моралната дилема. Пред труден избор ще се изправи и доктор Романова, която ще трябва да реши дали да послуша сърцето си и да поеме по пътя на любовта или да се отдаде завинаги на професията.

Откраднат живот
NOVA

Сестра Райкова ще получи мечтаната възможност да се яви на изпит, който ще отвори нови възможности в полето на медицината.

Ексклузивна прожекция с актьори и фенове ще отпразнува големия финал на „Откраднат живот“

Последният епизод на „Откраднат живот: Финалът“ ще преведе зрителите 40 дни напред, за да проследи житейските избори на героите и равносметката от извървяния път.

Откраднат живот
NOVA

В предстоящите епизоди феновете на сериала ще видят продуцента Евтим Милошев в ролята на проф. Олег Недялков. Завършвайки емблематичния проект, той решава да навлезе в сюжетното действие като герой в „Откраднат живот“ и като режисьор на финалните сцени.

Не пропускайте финалните епизоди на „Откраднат живот: Финалът“ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.