Чарлийз Терон
Чарлийз Терон / Gulliver/Getty Images
Актрисата Чарлийз Терон потвърди, че отглежда 7-годишния си син Джаксън като момиче, като каза, че се грижи за "две красиви дъщери", съобщи в. "Дейли мейл".

Божествената Чарлийз Терон през годините (СНИМКИ)

Холивудската звезда осинови Джаксън през 2012 г., а след три години малката Огъст. Тя разказа как още 3-годишен Джаксън й е казал, че "не е момче".

"Искам да се радвам на децата си и да ги обичам каквито са", каза актрисата. Тъй като се появяваха снимки на момчето с полички и роклички и със сплетена коса, мнозина се чудеха какво си позволява актрисата. Чарлийз Терон обаче заяви, че не е тя тази, която определя природата на децата си.

Чарлийз Терон призна, че е пушила марихуана и би пробвала пак

"Те са родени, каквито са и къде точно искат да попаднат, докато растат, и какви точно искат да станат, не аз решавам. Моята отговорност като родител е да им се радвам, да ги обичам и да се грижа да имат всичко необходимо, за да станат каквито искат", убедена е тя.

Чарлийз Терон разказа, че се е научила на неконформизъм от майка си, която за да защити себе си и нея, застрелва баща й пред очите й. Тя е призната за невинна, поема строителната му компания и за пет години от потънала в дългове успява да я направи печеливша.

Тя е красив ангел! Тя е Чарлийз Терон
 

Една от най-паметните роли на иначе красивата актриса е във филма от 2003 г. „Чудовище“, където играе проститутка, която заживява впоследствие с жена гей.

Вижте още:

Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло иска да бъде момче 

Дъщерите на Анджелина Джоли, които се обличат като момчета (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА