След раздялата си Чарлийз Терон и Шон Пен се срещнаха пак... на снимачна площадка
След раздялата си Чарлийз Терон и Шон Пен се срещнаха пак... на снимачна площадка / снимка: БГНЕС, архив

Чарлийз Терон и Шон Пен, които обявиха, че се разделят през юни, се срещнаха в Кейптаун за снимките на филма „Последното лице” (The Last Face), съобщи сп. „Хелоу”.

39-годишната Терон ще изпълни в лентата главната роля. А 54-годишният Пен е режисьор на филма. В „Последното лице” ще играят още актьорите Хавиер Бардем и Жан Рено.

Инициатор на раздялата на звездите бе Терон. Новината шокира феновете на двойката, която бе сгодена. Разбра се, че актрисата е поискала да прекрати годежа след кинофестивала в Кан, където Шон Пен я е придружавал.

Чарлийз Терон призна какъв любовник е Шон Пен

Двете звезди започват връзка през декември 2013 г., а година по-късно обявяват годежа си. Официалната дата на сватбата не е съобщена. През март приятели на двойката разказаха, че Шон Пен е пожелал да осинови 3-годишния син на Чарлийз Терон Джексън. Момченцето е от Република Южна Африка и е осиновено от Терон през март 2012 г. Актрисата няма биологични деца.

54-годишният Шон Пен, носител на две награди „Оскар”, има син и дъщеря от брака си с актрисата Робин Райт. Първият му брачен партньор е поп звездата Мадона.

Чарлийз Терон също е носител на „Оскар” за най-добра актриса. Омъжвана е два пъти - за Стивън Дженкинс (1998-2001 г.) и за Стюарт Таусенд (2001-2010 г.).

Източник: БТА