/ Gettyimages
Биологичните дъщери на Анджелина Джоли и Брад Пит са си избрали собствен стил на обличане и предпочитат да изглеждат като момчета. „Крак повлече“ по-голямата Шайло, която съвсем игнорира роклите и полите в гардероба си.

Вижте в снимки "мъжките момичета" на Анджелина Джоли

Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които предпочитат да изглеждат като момчета.
Gettyimages

Момичето обикновено избира дънки и ризи, а на червения килим минава с момчешки костюми. Чаровницата дори отряза косите си и днес изпъква с къса прическа. По тенденцията се увлече и Вивиан, която на последната светска поява на семейството също бе избрала костюм.

Дъщерите на Анджелина Джоли и Брад Пит, които предпочитат да изглеждат като момчета.
Gettyimages

Преди време медии оповестиха, че Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към специалист заради желанието на дъщеря си Шайло да бъде момче.

Близки до семейството посочиха, че експертът не е дал еднозначен отговор дали Шайло е с особени наклонности, или просто е бунтарка. Специалистът, чието име не се уточнява, е предположил, че в тийнейджърска възраст момичето може да надрасне детските си предпочитания и да стане много по-женствено.

Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло иска да бъде момче

През 2008 г. Брад Пит разказа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от семейството да го наричат Джон. През 2010 г. Шайло е заявила, че иска да е късо подстригана и родителите са се съгласили.

Вижте още за Бранджелина:

Голямо холивудско семейство: Анджелина и децата (СНИМКИ)

Мадокс за Анджелина Джоли: Майка ми е чудо (СНИМКИ)

Децата на Анджелина Джоли вече искат татуировки

Анджелина Джоли – една различна холивудска красавица

Анджелина Джоли с децата си и без Брад Пит в Торонто (СНИМКИ)

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)