/ Gettyimages
16-годишният Мадокс, който е едно от осиновените деца на Анджелина Джоли и Брад Пит, даде първото си интервю за списание „People”. Тийнейджърът тръгна по стъпките на звездните си родители и помага на майка си в работата по филма, който продуцира - „First they killed my father”.

Джоли представи филма си за "Червените кхмери" в Камбоджа (СНИМКИ)

Лентата разказва за геноцида на червените кхмери в Камбоджа. „Опитвах се да помагам с каквото мога“, разказва Мадокс, който е най-голямото от шестте деца на Джоли и Пит. А какво споделя за работата с майка си? „Тя е забавна и лесно се работи с нея. Тя е чудо“, категорично е момчето.

Мадокс
Gettyimages

След като подаде молба за развод през септември миналата година, Анджелина се оттегли от светлината на прожекторите и се съсредоточи върху децата си. „Имах възходи и падения. Предполагам, че сега съм малко по-силна“, сподели наскоро актрисата.

Анджелина Джоли – една различна холивудска красавица

„Всички имаме трудни моменти, но като майка имам отговорност преди всичко към децата си. Те са на години, в които се формират характерите им, и всичко останало е на второ място“, посочи тя.

Анджелина Джоли отново прикова погледите в Торонто (СНИМКИ)

Джоли осинови Мадокс от Камбоджа през 2002 г. Разказва, че именно той я насърчил да се заеме с филма, който разказва за родната му страна. Момчето се чувства гордо с произхода си, а нещото, което най-много му харесва в Камбоджа, са местните хора, отличаващи се със своето спокойствие.

Мадокс
Gettyimages

Анджелина Джоли не крие гордостта си от Мадокс. „Практикува летене и говори много езици. Използва свободно френски, руски и немски“, каза тя.

И още за Анджелина Джоли и Брад Пит:

Анджелина Джоли с децата си и без Брад Пит в Торонто (СНИМКИ)

Брад Пит показа супер секси визия (СНИМКИ)

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Анджелина Джоли: С Брад винаги ще сме семейство

Нови слухове за Бранджелина, Брад Пит не искал да "играе мръсно"

ФБР разпитва Анджелина Джоли четири часа