Анджелина Джоли призна, че с Брад Пит винаги ще са семейство, независимо от всичко, което случва около развода. Актрисата сподели в интервю за Би Би Си, че се надява отношенията и връзките в семейството им да станат дори по-близки и силни след трудностите.

„Ние сме семейство и винаги ще бъдем такова. Ще преминем през този труден период и, надявам се, ще бъдем по-силно семейство“, разкри носителката на Оскар.

Анджелина Джоли в интимна фотосесия, заснета от Брад Пит (СНИМКИ)

„Цялото ни семейство премина през много труден период, но това се случва на толкова много хора по света, не сме само ние. Сега мисля само за децата и как да преживеем всичко това. Както казах – ние сме и винаги ще бъдем едно семейство. Това е моят начин да се справя“, призна Анджелина.
Анджелина Джоли поиска развод от Брад Пит две години след като сключиха брак и 12 години след като заживяха заедно. В документите за развода носителката на Оскар посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г. Тя не е поискала съпружеска издръжка.

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Двамата актьори имат шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли Guliver/Getty Images

Това бе трети брак на Анджелина Джоли и втори на Брад Пит. Тя беше омъжена за актьорите Били Боб Торнтън и Джони Лий Милър, а той - за актрисата Дженифър Анистън.