Анджелина Джоли
Анджелина Джоли / Guliver/Getty Images
Анджелина Джоли е оставила на заден план правенето на филми, за да стане по-добра майка. Тя посещава готварски курсове и върши обикновени неща, като да почисти след кучето, съобщава Ройтерс.

В интервю за сп. "Венити феър" актрисата и режисьор разказва, че животът ѝ след раздялата с Брад Пит е съсредоточен върху здравето и децата й. "Всъщност сега се чувствам повече жена", казва Джоли и допълва, че поставя на първо място семейството.

Анджелина Джоли си купи имение за 25 млн. долара (СНИМКИ)

Последният филм под нейна режисура за режима на кхмерите през 70-те, при който са загинали над един милион души, бе представен в Камбоджа през февруари. Световното му разпространение, включително чрез компанията Netflix, ще бъде през септември.

Извън популяризирането на филма, Анджелина Джоли казва, че няма интерес да работи над нов филм сега. Тя получи попечителство на шестте й деца с Брад Пит и очаква окончателното уреждане на развода.

Брад Пит вини себе си за развода с Анджелина Джоли (ВИДЕО)

"Искам просто да направя подходяща закуска и да поддържам дома", казва актрисата пред "Венити феър". Джоли споделя, че по искане на децата е започнала да посещава готварски курсове.

"От девет месеца се опитвам да бъда наистина добра просто като домакиня, да почиствам кучешкото ако, да мия чиниите и да чета приказки за лека нощ", казва актрисата и допълва: "Ставам все по-добра и в трите".

Анджелина Джоли доказа, че е много повече от холивудска звезда

Четиридесет и двегодишната Джоли е специален пратеник на Агенцията за бежанците на ООН, напомня Ройтерс. Пред списанието тя разказва, че децата й са "много смели" след раздялата с Брад Пит.

Анджелина Джоли
Guliver/Getty Images

Джоли разкрива още, че е вдигнала кръвно и е развила парализа на лицевия нерв след раздялата. Актрисата споделя, че се е възстановила благодарение на акупунктура.

Анджелина Джоли - някогашното Лошо момиче на Холивуд, вече е съвсем различна жена. Вижте доказателството в снимки:

Голямо холивудско семейство: Анджелина и децата (СНИМКИ)

Неповторимата Анджелина Джоли на наградите Оскар през годините (СНИМКИ)

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Холивудската красавица Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Холивудската красавица Анджелина Джоли (СНИМКИ)

Ослепителна и секси – Анджелина Джоли (СНИМКИ)
БТА