Анджелина Джоли
Анджелина Джоли / x17agency.com
Американското списание In Touch гръмна с новина на корицата си, че Анджелина Джоли се омъжва за богат британски филантроп само седем месеца след раздялата си с Брад Пит.

Според статията в изданието въпросният поданик на Нейно Величество бил семеен приятел, 40-годишен бизнесмен, а новата връзка на Анджелина била старателно прикривана от нейните близки и приятели.

Някогашното Лошо момиче на Холивуд днес е сред най-влиятелните жени в света (СНИМКИ)

Романът бил толкова таен, че дори и децата на актрисата не знаели за новия мъж в живота на майка им. На хоризонта се очертавала венчавка и Анджелина възнамерявала да ускори развода си с Брад Пит.

СНИМКИ: Брад и Анджелина през годините

Но според друго списание, което си поставя за цел да разобличава клюките - Gossip Cop (Клюкарско ченге), материалът на In Touch е пълна измислица.
Клюкарската полиция изтъква, че въображаемият възлюбен на Анджелина подозрително много прилича на героя на публикация от списание Star от миналата есен. Тогава изданието раздуха версията за това, че се е появил нов мъж в живота на Джоли - милиардер, с когото тя кръшкала на Брад още докато били гаджета. "Оказа се, че цялата тази история можеше да се причисли към фалшивите новини".

Анджелина Джоли: С Брад винаги ще сме семейство

В живота на Джоли няма нов роман, да не говорим за възможен бърз брак, изтъкват от Gossip Cop. С шест деца това не става толкова лесно. Редакторите напомнят, че на In Touch не трябва да се вярва, след като пуснаха неверен материал през месец февруари, че Брад Пит е спечелил попечителството над децата си чрез тайно споразумение, което бе откровена лъжа.

Още за Анджелина:

Голата 20-годишна Анджелина Джоли в лондонска галерия (СНИМКИ)

Анджелина Джоли доказа, че е много повече от холивудска звезда


Анджелина Джоли в интимна фотосесия, заснета от Брад Пит (СНИМКИ)

Великата любов на Брад и Анджелина остава в историята на Холивуд (СНИМКИ)

Най-запомнящите се устни в историята (СНИМКИ)
БТА