Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло иска да бъде момче
Дъщерята на Анджелина Джоли Шайло иска да бъде момче / Guliver/Getty Images

Холивудските актьори Брад Пит и Анджелина Джоли са се обърнали за консултация към специалист заради желанието на дъщеря си Шайло да бъде момче, съобщи Radar Online, като се позова на собствен източник от обкръжението на звездното семейство.

Експертът не е дал еднозначен отговор дали Шайло е с лесбийски наклонности, или просто е бунтарка. Специалистът, чието име не се уточнява, е предположил, че в тийнейджърска възраст момичето може да надрасне детските си предпочитания и да стане много по-женствено.

СНИМКИ: Бранджелина през годините

Източникът е разказал на Radar Online, че експертът е опровергал предположението на Брад Пит, че Шайло се прави на момче, защото расте в обкръжението на трима братя, на които се опитва да подражава във всичко и предпочита да играе с тях, а не със сестрите си.

"Казаха им, че Шайло щеше да си е такава, каквато е сега, дори и ако растеше заобиколена само от сестри и те като родители не са допуснали никаква грешка във възпитанието на детето", споделил източникът от обкръжението на Джоли и Пит. Все пак специалистът е посъветвал холивудските актьори да разширят кръга на децата, с които Шайло общува. Той предполага, че светът на децата на звездното семейство, които учат у дома и дружат само едни с други, е прекалено малък и тесен.

Децата на Анджелина Джоли вече искат татуировки

"Брад и Анджелина потърсиха специалист, само заради това, че обичат Шайло и й желаят най-доброто. Те искат тя да се чувства обичана и защитена", разказал източникът. Той е подчертал, че двамата актьори се отнасят с разбиране към поведението и външния вид на момиченцето и не възнамеряват да го променят насила.

Родената през 2006 г. Шайло Джоли-Пит е първото биологично дете на двойката, която живее заедно от 2005 година, но сключи брак през 2014 г. Звездното семейство отглежда шест деца, три от които са осиновени. През 2008 г. Брад Пит разказа в телевизионното шоу на Опра Уинфри, че момиченцето е поискало от семейството да го наричат Джон. През 2010 г. Шайло е заявила, че иска да е късо подстригана и родителите са се съгласили.

"Шайло си мисли, че е една от братята й", разказа навремето Анджелина Джоли в интервю и сподели, че малката иска да носи само момчешки дрехи.

Източник: БТА