/ NOVA
Зрителите ще могат да проследят старта на втория сезон на хитовата поредица от понеделник в 21.00 ч.
Броени дни след официалната премиера на втория сезон на “Престъпен рай” в САЩ, NOVA става част от световния дебют на продължението на хитовия сериал. От 24 юли българските зрители ще могат да се насладят на новите епизоди на екшън поредицата от Дийн Девлин и Гари Розен всеки понеделник и вторник в 21.00 ч.

В първия сезон на „Престъпен рай“ бившият агент на Американската агенция за борба с наркотиците Алекс Уокър (Крисчън Кейн) опита да избяга далеч от предателството, животозастрашаващата битка с хипертонията и хаоса на модерния свят на малък тропичен остров. Много скоро обаче той отново се оказа въвлечен в свят с опасни хора, заплетени криминални загадки и смъртоносни ситуации, заедно с верните си приятели от местния полицейски участък Кай Мендоса (Саманта Ришел) и Ернесто Аламарес (Артър Акуня). В новите епизоди те ще се завърнат с нова порция заплетени случаи, опасни приключения, екшън и вълнуващи обрати на фона на жаркото слънце и живописните пейзажи на плажовете на Филипините.

Пред какви сложни професионални предизвикателства ще се изправят Алекс, Кай и Ернесто? Каква лична загуба ще настъпи в живота на Алекс? Какъв обрат ще провокира внезапната поява на бившата му жена? И как ще се развият отношенията между него и Кай, след като влязат в мисия под прикритие като двойка?

Не пропускайте да разберете във втория сезон на “Престъпен рай” от 24 юли (понеделник) в 21.00 ч. по NOVA.