В някакъв етап от живота си всеки се е чудил какво да работи, както и дали избраната от него професия е правилната. Оказва се, че и звездите могат да помогнат.

Характеристиките на всеки зодиакален знак ще ни насочат към правилния за нас професионален сектор, пише каналът "Видео хороскоп" във vbox7. Ето и кои са най-подходящите професии за всяка зодия:

Овен

Овенът ще се насочи натам, където има възможност за конкуренция и преодоляване съпротивата на съперника. Той е спортист, воин, военен, полицай, огнеборец, хирург. Овенът има нужда от битки - някои малки и лични, други - обществено значими. Той е мениджър и водач в областта си.

Телец

Телецът е градинар, било то като професия или хоби. Той има усет за пари и затова банкерството му е в кръвта. Козметика, архитектура, интериорен дизайн, приложни изкуства - все професии, които хранят чувството му за физическа форма и пряк, осезаем резултат от неговите усилия.

Най-сексапилната черта от характера на всяка зодия (СНИМКИ)

Близнаци

Близнаците се развиват идеално като търговци и маркетингови специалисти.

Рак

Ракът е отдаден социален работник, детски учител, медицинска сестра, диетолог, готвач и кулинар, психолог и детски лекар.

Лъв

Лъвът обича да се изявява на сцена, затова той е актьор, телевизионен водещ, артист, мотивационен лектор, бижутер, кардиолог.

13 качества, които отличават силните жени от слабите (СНИМКИ)

Дева

Девата е царица на детайла, изчистените форми и взаимоотношения, грижата за другия. Тя процъфтява в медицинските професии, статистиката, социологията, счетоводството, одита и всякакви асистентски дейности.

лаборатория
iStock/Getty Images

Везни

Везните са чудесни адвокати, медиатори и организатори на събития.

Скорпион

Скорпионите не са толкова себепожертвователни, но те попълват луфтовете от професии, които другите зодии обикновено предпочитат да избягват - погребален агент, патоанатом, следовател, криминалист, балсаматор, психиатър, сексолог, палеативен терапевт, психотерапевт.

Как се справят със стреса различните зодии (СНИМКИ)

Стрелец

Стрелецът търси широки пространства - и физически, и духовни. Намира ги в професии като издателска дейност, международни отношения, академичен преподавател, международна журналистика, преводач, духовник.

Козирог

Козирогът е кариеристът на зодиака. Той се цели нависоко и надалече и влага неимоверни усилия да изкачи върха на йерархичната стълбица в социума, политиката или компанията. Той е финансист, CEO, главен счетоводител, мениджър на недвижимо имущество, архитект, организатор.

работа
iStock/Getty Images

Водолей

Водолеите са истински IT гении.

Риби

Рибите са ефимерни, леко неземни - те са режисьори, актьори, музиканти, ясновидци, фармаколози, лекари, психотерапевти, които имат особена дарба да работят с хора със зависимости. 
Edna.bg