Най-красивата българка за 2002 г., определено знае нещо за добрия външен вид и щастието. Физическата красота е различна за всеки човек, не трябва да се ограничава до определени стереотипи, които са ни наложени в годините от модната индустрия. Теди Бургазлиева определено се старае да зарежда с положителна енергия последователите си в Инстаграм. Ето защо тя е решила да направи още нещо, за да се отблагодари на всички, които я следват. Вижте още в канала "Красивите българки" във vbox7.

Бургазлиева ще се опита да насърчава хората да се обичат повече. Когато един човек е доволен от себе си, харесва се с всички свои плюсове и минуси, той е много по-пълноценен и здрав. Теди знае това, защото сама е открила личното щастие, което е извън светската суета. Сега тя ще показва на феновете си ритуали, които подсилват "самолюбието". С това начинание тя ще се занимава през цялата 2021 година, стана ясно то публикация в Инстаграм.
 

"Ще споделям с вас моите ритуали и практики за грижа към себе си. Обещах си да се отдам на това през новата година", пише родната красавица, която е отбелязала на локацията, че се намира в Калифорния.

Бургазлиева посъветва последователите си да обгръщат себе си с ръце, все едно се опитват да се прегърнат. Дали става дума за вид медитация или визуализация, не става ясно, но е факт, че е много важно да си даваме любов, за да я получаваме. "Според изследване от 2011 г., това намалява болката. Може да ви помогне да се чувствате в безопасност. Може да подобри настроението ви", допълва още Бургазлиева. 

Тя разказва още, че през 2015 година си купила пръстен, символизиращ самоуважението. Теди споделя още, че се е научила да слуша интуицията и знаците, които собственото ѝ тяло дава. На снимката се вижда, че носи пръстен с пеперуда, който символизира няколко неща: мощна трансформация и метаморфоза в живота, подновяване и презареждане, духовност и правилна психическа настройка. Вторичното значение на пеперудата, пише миската, е свързано с намиране на радост от живота.
 

"В много традиции по света пеперудата символизира душата. В Китай пеперудата може да представлява безсмъртие. За японците бяла пеперуда символизира душата на покойниците. За древните гърци пеперудите символизират психиката, душата и нейното безсмъртие", завършва Бургазлиева посланието си.

Иначе миската се наслаждава на своя живот в Щатите, където живее със съпруга си Симеон и близнаците им Ема и Раян.