/ netinfo
Миро изправи жури и публика на крака с образа на Васко Кеца
Впечатляващата сценография на четвъртия лайв на "Като две капки вода" превърна в реалност видеото към емблематичното парче November Rain, а темпераментната Люси Дяковска показа, че е от една кръвна група с рок урагана Аксел Роуз.
 
Като две капки вода: Миро е Васил Найденов (СНИМКИ)

В ролята на китарист на култовата бандата влезе продуцентът на шоуто - Маги Халваджиян.

Люси Дяковска изправи на крака публиката в "Като две капки вода" (ВИДЕО)
 
Развълнуваната певица, която спечели първо място за втора поредна вечер, сподели каузата с Миро, дарявайки сумата за лечение на 19-годишната Александрина Кръстева, която страда от остра лимфогласна левкимия.
 
Златното момиче Юлия Байчева се бори за живота на дъщеря си

Жури, артисти и публика аплодираха на крака автентичното преобразяване на Миро в легендарния Васил Найденов. "Хареса ми повече от самия Васил", заяви Фънки за представянето на известният изпълнител, който добави, че познава изключително добре творческия път на българската звезда като негов най-голям почитател.
 
Башар Рахал превърна няколко минути от вечерта в истинско романтично преживяване с образа на Джо Кокър и песента на всички времена - You are so beautiful, която му донесе поздравления за израстването в шоуто.
 
"Ако лятото направя нова банда, ще потърся първо теб", обяви рокаджията в журито за изпълнението на актрисата София Джамджиева като фронтмен на Journey.

Люси Дяковска
netinfo


Най-малкия по възраст, но не и по талант участник - Михаела Маринова, донесе младежкия дух на сцената с образа на Бруно Марс, а ДесиСлава запя един от големите хитове на ненадминатата Шер.
 
Михаела Маринова и София Джамджиева за участието си в шоуто „Като две капки вода“

Стотици женски усмивки предизвика футболната звезда Ваня Джаферович, който се превърна в Ник от Backstreet Boy, изпявайки гласовете на петимата тийн идоли. Испанска страст с и латино ритми бяха в центъра на изпълнението на Коцето Калки като част от Gipsy Kings.