Люси Дяковска като Лили Иванова в "Като две капки вода"
Люси Дяковска като Лили Иванова в "Като две капки вода" / Нова телевизия
Марта Вачкова изненада зрителите на „Като две капки вода“ с легендарната Леа Иванова
С ударно начало и поредица от впечатляващи сценични появи премина третият лайв на „Като две капки вода“. 

МЪЖЕТЕ В "КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА" СТАНАХА ПОП ДИВИ
„Бритни Спиърс може да мечтае за твоите бедра и усмивка!“, беше оценката на Йорданка Христова за Миро, който откри шоуто с червен латексов костюм и повтори успешно сложната хореография на тийн идола.
 
Люси Дяковска изправи на крака публиката с една от емблематичните песни на Лили Иванова – „Камино“. „Покланям се пред Люси, която направи тази песен като своя. Неслучайно е призната и обичана както в България, така и в Германия“, не скри възторга си Виктор Калев. „Прекарах една вълшебна седмица в изучаване на песента“, сподели певицата, която дари сумата за закупуване на импланти за жени, страдащи от карцином на гърдата. 
 
Категоричното определение „най-сексапилно изпълнение“ получи Башар Рахал в ролята на кралицата на сексапила – Мадона.
 
Мария Илиева подкрепи футболната сензация на шоуто Ваня Джаферович, който изпълни сингъла „Нищо“ като истинска поп кралица в готическа атмосфера.
 

След представянето на Далида Коцето Калки сподели с усмивка, че преди десетилетия баща му е поднасял цветя на голямата певица и се надява да не е разрушил детската му мечта.
 
Най-младият участник в шоуто Михаела Маринова, влезе в обувките на единствения мъжки образ за вечерта – Елвис Пресли, за да пренесе публиката в годините на рок енд рола и безгрижните момчета.
 

Актрисата София Джамджиева и балетът на шоуто Funky Monkeys пресъздадоха един от хитовете на Кайли Миноуг, а ДесиСлава опита съблазнителния поглед и чувствени движения на R&B звездата Риана.
 
 
Специален гост в шоуто беше актрисата Марта Вачкова, която изпя една от вечните песни на легендарната Лея Иванова. 
 
Феновете могат да си припомнят най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания „Като две капки вода” във Vbox7.com канала на предаването, както и на официалната фейсбук страница на предаването.