Херцогинята на Съсекс е пословична със здравословния си начин на живот, включващ йога и полезни напитки. Сред тях са и подсилващи имунитета смутита, а своята любима рецепта Меган Маркъл споделя през 2015 г. в интервю за уебсайта The Chalkboard заедно с останалите си хранителни навици.

Актрисата признава, че обича да започва деня си със закуска от „чист ванилов шейк за пречистване с боровинки или купичка акай със свежи плодове, мед от манука и пчелен прашец (това е моят абсолютен фаворит).“ Вижте още за Меган Маркъл в канала "Royal News" във vbox7:

Меган разкрива още, че като алтернатива на бързата храна предпочита зелен сок: „Това е бързо. И е храна. (Изминаха много месеци, откакто не съм си взимала бърза храна)”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sooo beautiful ❤️❤️❤️ @meghanmarkle_official #meghanmarkle

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on


Докато Меган се стреми към балансирана и питателна диета, тя залага и на добавки, сред които магнезий, капки В-12, мултивитамини и кортизол преди лягане, а понякога и ашваганда, пишат от Edna.bg.

А какъв според Меган е най-простият начин за подобряване на здравето? „Заобиколете се с хора, които водят здравословен начин на живот...той се пренася“, казва тя.

А ето я и рецептата за нейното любимо смути:

Съставки
1 пакет от шейк на прах по избор (херцогинята използва ванилия)
½ чаша замразени боровинки
1 ч.л канела
Малко семена от чиа
½ чаша бадемово мляко
½ чаша кокосова вода
Начин на приготвяне
Всичко се нарязва и изсипва в блендера, където се миксира.