Лятото дойде и родните звезди, въпреки ангажиментите си, успяха да отскочат до Черноморието или пък до някоя екзотична дестинация. И разбира се, споделиха снимки от своята почивка в социалните мрежи. Ето къде почиват родните звезди това лято:

Алисия

Лятото за Алисия започна още през март. Тогава тя посети остров Мавриций и демонстрира впечатляващо спортно тяло. Преди дни пък певицата се похвали с кадри от гръцкия остров Миконос, където събира тен не от бреговете на морето, а от яхта вътре в него.
 
Николета Лозанова

Едва ли има родна знаменитост, която да пътува повече от известната плеймейтка. В средата на април Николета и дъщеря и Никол се отдадоха на морски отдих на Малдивите. Последва почивка в Дубай, където беше в компанията на бившия си съпруг Валери Божинов, както и неговата настояща половинка сръбкинята Биляна Дол.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sun-kissed #🇹🇷

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on



Златка Райкова и Благой Георгиев

Двамата, откакто са заедно като двойка, не се разделят. Златка и Благой откриха сезона още през април и то в любимия на родния хайлайф Дубай. Следващата им морска почивка пък беше в съседна Гърция, където двамата публично обявиха, че съвсем скоро ще се сдобият с наследник.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love❤️ @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on


Алекс и Влади

Двете не отидоха на традиционната морска почивка, но Венеция си е на море, нали така? Именно там Влади каза "да" на любимия Стефан. Двете публикуваха и страхотна снимка от морето край Слънчев бряг, но там двете са били по работа, така че май не се брои.
 
Бояна Генова

Звездата от "София - Ден и нощ" и бъдеща булка отскочи до полуостров Халкидики заедно с любимия си Манол. Снимките от там не са традиционните за морска почивка, но сме сигурни, че не са пропуснали да отскочат до плажа.

Джулиана Гани

Силиконовото изкушение има доста натоварено и работно лято, но все пак успя да събере слънчеви лъчи и то не къде да е, а на остров Бали. Дестинация за следващото бягство между работните ангажименти беше Слънчев бряг.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️🔥🍒🍇🍉🌊

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on


Никол Станкулова

Нежното очарование на "Прогнозата за времето" носи навсякъде слънце и високи градуси на настроение и подозираме, че това няма нищо общо с професията ѝ. Въпреки че наскоро роди, а още по-наскоро се върна и на екран, Никол намери време за бързо бягство край морето, като за целта избра родния Созопол.

И още:

Откъде идва изразът „Пантелей пътник"?


Любимите дестинации за почивка на кралското семейство (ВИДЕО)

Скъпите екстри на най-големия круизен кораб в света (ВИДЕО/СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук