/ / Gulliver/Getty Images
Фронтменът на "Колдплей" Крис Мартин планира да представи приятелката си Дакота Джонсън на бившата си съпруга Гуинет Полтроу.

40-годишният вокал на поп-рок групата е във връзка със звездата от филмовата поредица "50 нюанса сиво" едва от октомври месец, но вече е готов да мине на следващото ниво с нея като я представи на бившата си съпруга и деца на двете му деца Епъл и Моузес.

Нова гореща двойка в Холивуд или просто слухове?

/ Gulliver/Getty Images


"Беше само въпрос на време двете да се запознаят и Крис вече започна да намеква желанието си да го сторят", издаде източник, близък до двойката, за модното списание "Грация".

Не просто звезда от еротична поредица: Уникалната Дакота Джонсън (СНИМКИ)

Дакота обаче е "доста уплашена" от перспективата да се срещне с Гуинет, защото в очите на Мартин бившата му "все още стои на пиедестал" и "мнението й е от огромно значение за него".
 

/ Gulliver/Getty Images


"Ситуацията е малко плашеща за Дакота - тя е с повече от десетилетие по-млада от Крис и Гуинет. Приятелите й дори се шегуват, че ще е като да се запознае за първи път с бъдещата си свекърва", добави още информаторът на изданието, но изразява увереност, че актрисата ще успее да очарова бившата на гаджето си.
 
БГНЕС