Дакота Джонсън и Крис Мартин
Дакота Джонсън и Крис Мартин / Gulliver/Getty Images
Актрисата Дакота Джонсън, прочула се с ролята си в еротичната филмова поредица "Петдесет нюанса", се среща с британския рокаджия и фронтмен на Coldplay Крис Мартин, съобщи Контактмюзик.

Не просто звезда от еротична поредица: Уникалната Дакота Джонсън (СНИМКИ)

Многобройни източници, цитирани от "Ю Ес уикли", потвърждават, че актрисата и музикантът, забелязвани заедно нееднократно в последно време, имат връзка.

28-годишната Дакота Джонсън и 40-годишния Крис Мартин за първи път са засечени заедно на концерт на Ник Кейв в Израел миналия месец. След шоуто двойката вечеряла в компанията на 60-годишния изпълнител в местен ресторант.

Дакота Джонсън с различни обувки на червения килим (СНИМКИ)

Джонсън и Мартин бяха забелязани на среща и в заведение в Лос Анджелис. Очевидци твърдят, че лицето на британския рокаджия е "сияело", докато разговаря с новата си изгора.

Според източниците фактът, че Крис Мартин търси мнение от Дакота Джонсън за музиката си, също свидетелства, че отношенията помежду им са сериозни.
Мартин беше женен за холивудската актриса Гуинет Полтроу, от която има две деца. След раздялата си с нея британецът се срещаше с актрисите Дженифър Лорънс и Анабел Уолис.

Дакота Джонсън е имала връзки с музиканта Ноа Герш, актьора Джордан Мастерсън и модела и китарист Матю Хит, припомня изданието. 

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА