Звездата от „Петдесет нюанса сиво" Дакота Джонсън би искала хората да не я свързват само с образа на Анастейжа Стийл от еротичната поредица. Джонсън разкри през списание Glamour, че ѝ е дошло до гуша да отговаря на въпросите за секс сцените, в които участва.

Дакота Джонсън и Джейми Дорнан отново разгорещиха страстите (ВИДЕО)

„Невинаги се ядосвам на подобни въпроси. Но съм готова да се захвана с по-различен проект. Разбира се, не казвам, че повече няма да участвам в секси филми, но може би ще бъдат нещо напълно различно. Знам само, че съм готова да продължа напред", сподели Дакота.

Дакота Джонсън за горещите секс сцени в „50 нюанса сиво" (ВИДЕО)

Едно ново начало може да се окаже добра новина за семейството на Дакота, която сподели, че родителите ѝ - холивудските звезди Мелани Грифит и Дон Джонсън, не са гледали „Петдесет нюанса сиво".

„Не го гледаха, защото не им е никак удобно. Ако във филма имаше само една секс сцена, нямаше да имат проблем, но почти всеки кадър от него има еротично съдържание. Тя са ми родители и едва ли е добра идея да ме видят в тази светлина", призна актрисата.

Антонио Бандерас отказа да гледа доведената си дъщеря в „50 нюанса сиво" заради секс сцените

Междувременно американската певица Тейлър Суифт и британският изпълнител Зейн Малик заснеха клип към песента I Don't Wanna Live Forever за продължението на "Петдесет нюанса сиво".Хитът е част от саундтрака към "Петдесет нюанса по-тъмно", който ще излезе на големия екран за Свети Валентин.

В "Петдесет нюанса по-тъмно" участват Дакота Джонсън, Джейми Дорнан, Ким Бейсингър, Рита Ора.

Вижте още за еротичната поредица:

Тъмни тайни изплуват в еротичния „50 нюанса по-тъмно" (СНИМКИ/ВИДЕО)

Джейми Дорнан: Между Дакота и мен има достатъчно тръпка

Вижте снимки от премиерата на "Петдесет нюанса сиво" на филмовия фестивал Берлинале