Принц Хари отдавна отпадна от списъка със секси и свободни принцове, но най-големите мечтателки все още имат шанс да пресъздадат своята лична история, ала Пепеляшка.

От канала "Top Of The Tops" във vbox7 изброяват няколко млади, умни и красиви кралски особи, които все още търсят любовта:

Принц Николай от Дания, 20 г.

Принцът: Син на принц Йоаким и първата му съпруга Александра. Нарежда се на седмо място за датския трон. Има договор за Scoop Models и е модел на Burberry.

Титла: Негово височество принц Николай от Дания, граф на Монпезат.
 

Принц Константин Алексиос от Гърция и Дания, 21 г.

Принцът: Тино е втори по линия за гръцкия трон. Роден е в Ню Йорк, израства в Англия, а в момента учи в Джорджтаун във Вашингтон. Запален е по фотографията. Смята принц Уилям за свой кръстник.

Титла: Негово царско височество принц Константин Алексей от Гърция и Дания.
 

Принц Себастиен от Люксембург, 28 г.

Принцът: Най-малкото дете на херцог Анри и херцогиня Мария Тереза. Принцът е шести кандидат за люксембургския трон. В момента учи маркетинг и международен бизнес във Францисканския университет, а след това ще постъпи в люксембургската армия.

Титла: Негово кралско височество принц Себастиен от Люксембург, принц от Насау.

Едуард Уиндзор, лорд Даунпатрик, 31 г.

Принцът: Внук е на херцога на Кент и син на гарафа на Сейнт Андрюс. Посещава колежа „Итън“ и има свой собствен лейбъл за аксесоари. Той е следващият, който трябва да наследи херцогството на Кент.

Титла: Едуард Уиндзор, лорд Даунпатрик.