/ Gulliver/Getty Images
Замисляли ли сте се колко известни личности знаете, които са с рижави коси. Нека стесним още повече кръга и да видим кои са кралските особи, които са червенокоси.

принц Хари
Gulliver/Getty Images

Мъж с червеникаво-рижава коса може да бъде много чаровен, ако е и принц - още повече. Такъв е принц Хари. Съпругът на Меган Маркъл има не само такава коса, но и брада.

Gulliver/Getty Images

Арчи - синът на принц Хари му е одрал кожата и е взел рижавата коса на баща си. Когато се разчу, че Меган е бременна всички се чудиха дали бебето ще прилича повече на майка си или баща си. Е, днес този въпрос е очевиден.

Сара, херцогинята на Йорк
Gulliver/Getty Images

Огненочервената коса на Сара, херцогинята на Йорк, я нарежда сред най-известните членове на кралското семейство, когато става въпрос за дами, които са естествено червенокоси.

принцеса Беатрис и принцеса Юджини
Gulliver/Getty Images

Тя пък като майка на други две великолепни кралски червенокоски - принцеса Беатрис и принцеса Юджини, е предала гените си на дъщерите си, които са наследили огнения цвят.

Не само британското кралско семейство може да се похвали с наследници с червени коси. Мароканската принцеса Лала Салма е същинска чаровница с дългата си къдрава и рижава коса. Мнозина я сравняват с принцеса от филмче на Дисни.

Gulliver/Getty Images

Превод и редакция: DarikNews.bg