Коледа вече чука на вратата. С нетърпение всички очакваме празниците. Макар и да е малко по-странна годината, а подаръците да се налага да купуваме предимно онлайн, трябва да си създадем празнично настроение. Има хора, които украсяват още през ноември, за да се радват дълго време на красотата на Коледа. Оказва се, че някои родни знаменитости също са решили да направят точно това, като извадят коледните украшения и създадат зимно настроение.Кои се оказаха нетърпеливите? Вижте в канала "Cool News" във vbox7.

Сред първите, които показаха коледната си украса, е фолк дивата Мария. Тя сподели кратко видео от дома си в София, в което виждаме красивата и голяма елха, украсена стилно с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. Елхата на Мария е решена в цветовете на апартамента ѝ, за който преди време ви разказахме. Решен в предимно бяло и черно, той се отличава и не е както бихте очаквали, претрупан и задръстен от излишна суета. Във видеото виждаме и красивата Марая, която сладко похапва.
 

Фолк примата Глория също вече е наредила коледната украса, както самата тя сподели в Инстаграм. Певицата е заложила на по-традиционно зелено дръвче, отново изкуствено. Като в украсата на Глория се забелязват много красиви цветя в червено и екрю, както и други украшения в подобни цветове. На заден фон се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от големите си музикални отличия, които е печелила през годините.
 

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били доста нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си украса. Нейната елхичка е също зелена, но е заложила на бели и златни украшения. Забелязват се също и много малки и по-големи ангелчета.