/ Guliver/Getty Images
Изготвихме класация на 10-те знаменитости, които интригуват най-силно аудиторията на социалната мрежа. Звездите зад тези акаунти вълнуват и ангажират публиката си със съдържанието, което споделят.

Нетърпеливи ли сте да разберете кои са най-следваните личности в Instagram? Няма да ви държим повече под напрежение, вижте кои са те:

10. Джъстин Бийбър (@justinbieber) - 281 милиона последователиsurprise

На последно място в нашата класация, но на 10 позиция в света по брой последователи, се нарежда суперзвездата Джъстин Бийбър. Канадският поп певец издава дебютния си албум едва на 15-годишна възраст. От тийнейджър се превръща в знаменитост, а звездният му път го отвежда до завидните 281 000 000 верни фенове в Instagram. 

Там той преобладаващо публикува кадри с брачната си половинка Хайли Бийбър, с която са женени от 2018 година. Последните фотографии на двойката са от партито на списание Vanity Fair.
 

Instagram


Парти на Джъстин Бийбър приключи със стрелба, на него бил и Джеф Безос
 

9. Бионсе (@beyonce) - 300 милиона последователиblue inlove

Популярността на Бионсе Жизел Ноулс-Картър стартира с групата Destiny's Child през далечната 1997 година. Това дава началото на нейната кариера. Но след разпада на триото тя показа, че ще оцелее и без тях. А дори и повече - ще се превърне в суперзвезда, позната на цял свят. Така изпълнителката на "Single ladies" спечели сърцата на 300 000 000 души в Instagram.

Там тях тя радва с фотосесии със страхотни визии, задоволили любопитното око и затворили устите и на най-дръзките модни критици. Постер за предстоящото й световно турне през 2023 г. отнесе над 8,6 милиона харесвания. heart
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Instagram

Бионсе стана рекордьор с най-много спечелени награди „Грами“ (СНИМКИ)
 

8. Ким Кардашиян (@kimkardashian) - 348 милиона последователи

Кимбърли Ноуъл Кардашиян стана известна като риалити звезда в собственото си предаване „Keeping up with the Kardashians“. Но да не забравяме, че преди риалитито Ким се прославя и с участието си в друго видео, което е само за възрастни...devil А от него прибира една крупна сума пари. След това тя пусна свои линии за козметика и бельо KKW Beauty и Skims, с които омагьосва феновете си.

С тази си обаятелност Ким влиза в клуба на милиардерите и се подсигурява до дълбоки старини. Несъмнено вече е и сред "милионерите" в Instagram с цели 348 милиона последователи и заема почетната 8 позиция.

Безспорно тя е една от жените, които диктуват модните тенденции и дават тон на нагласите и вкусовете в стайлинга. Ким разчупва стереотипите и винаги излиза с екстравагантни визии.

 

Instagram


Ким Кардашиян мисли за четвърти брак
 

7. Ариана Гранде (@arianagrande) - 361 милиона последователиvista adore

Американската певица Ариана Гранде грабна публиката с огромния си талант, а именно с невероятния си глас. Тя е носителка на награди "Грами" и се отличава сред останалите изпълнители с ангелския си глас. Притежателка на вокален диапазон от четири октави, Ари заема 7 място в класацията ни с 361 милина последователи.

Последните включвания на Гранде в социалните мрежи са на фотографии в компанията на също толкова известния изпълнител The Weeknd. А поводът е записването на дуетното им парче Die For You.wink

 
 
 

Instagram

Ариана Гранде повдигна завесата на семейния си живот (ВИДЕО/СНИМКИ)
 

6. Дуейн Джонсън (@therock) - 368 милиона последователиblue speechless

От кечист до един от най-търсените актьори не се става толкова лесно и просто, а се изискват много харизма, талант и упоритост. Качества, които Дуейн Дъглас Джонсън със сигурност притежава, а и не само. Точно тях виждат у него 368 милиона души, които го следват в социалната мрежа.

Скалата е пример за това как мечтите не само са безплатни, а са и осъществими. Именно и него цитираме със следните думи: 

 
  • Всички успехи започват със самодисциплина. Започват с теб !

Или пък:
 
  • Не се страхувай да бъдеш амбициозен в целите си. Тежката работа никога няма да спре, нито пък мечтите ти !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Instagram

Дуейн Джонсън- Скалата: Любимата ми роля в живота е тази на баща (ВИДЕО)
 

5. Кайли Дженър (@kyliejenner) - 381 милиона последователиblue shock

Популярността си Кайли Кристен Дженър придобива с участието си в „Keeping up with the Kardashians“. Тя създава модна линия заедно със сестра си Кендал, наречена "Kendall and Kylie". А след това прави своя козметична марка.

Дженър се нарежда на в средата на класацията на 5 позиция, като радва цели 381 милиона души в своя Instagram акаунт.

Instagram

Кайли Дженър провокира мрежата с нов стайлинг
 

4. Селена Гомез (@selenagomez) - 399 милиона последователиblue inlove

Селена Гомез е най-следваната жена в света на Instagram. В социалната мрежа тя често споделя с всички 399 милиона последователи за своето психично здраве, за своите възходи и падения. Тя говори открито и докосва с думите си и може би поради тази причина е любимка на милиони.

Изпълнителката на песента "Kill them with kindness" винаги се е стремяла към това да бъде себе си, да бъде земна, мила и добра, точно както пее в песента. А на един от последните си постове дори показва уменията си в риболова. А те са заслужили над 13 000 000 лайка.yes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Instagram

Селена Гомес отново е най-следваната жена в Instagram
 

3. Лионел Меси (@leomessi) - 441 милиона последователи

Дойде ред на един професионален спортист в класирането, а именно на футболиста Лионел Андрес Меси Кучитини. Седемкратният притежател на Златната топка има впечатляваща фен група в социалната мрежа от цели 441 милиона души. Така той грабна бронза и подмина Гомез с цели 42 милиона души повече. blue crazy

Арежентинецът е нападател в престижния футболен клуб Paris saint germain. И със спортните си постижения той се е доказал като един от най-успешните футболисти. В Instagram профила си той споделя предимно снимки, свързани с работата си.blue inlove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)


Instagram


Семеен мъж: Лео Меси сподели с близките си радостта от победата (СНИМКИ)
 

2. Кристиано Роналдо (@cristiano) - 560 милиона последователиvista laught

И официално най-следваният човек в Instagram е Кристиано Роналдо дош Сантош Авейро. Португалецът е играчът с най-много официални голове в историята на футбола.

Рекордьорът печели и нашата класация като най-харесвания мъж в социалната мрежа. Там той публикува кадри от семейния си живот, както и от работата си. На някои от тях има по 17 000 000 харесвания.heart
 

 

Instagram


Роналдо и Джорджина разкриха името на новородената им дъщеричка (СНИМКИ)
 

1. Instagram (@instagram) - 616 милиона последователиblue crazy

Не го очаквахте, нали?blue shock Първата позиция принадлежи на страницата на социалната мрежа. С цели 616 милиона последователи златото отива при акаунта на самия Instagram.

В канала се качва предимно развлекателен тип съдържание, с което потребителите, които го следват, да разпускат и да се развеселяват.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Instagram (@instagram)


Instagram