Някои експерти твърдят, че коронавирусът не е по-заразен, по-опасен или по-смъртоносен от обикновения сезонен грип - жертвите му досега са по-малко от тези, които грипът взима всеки ден. Други пък са убедени, че става въпрос за изключително заразен вирус, който е в състояние да върлува асимптоматично, докато не покаже "рогата си" и да повали болния.

Но истината е, че извън Китай болните са над 13 000. Малко останаха кътчетата на планетата, незасегнати от вируса, но това не спира хората да пътуват, а сред тези хора са и популярни българи от шоубизнеса. Кои са звездите, които не се страхуват от вируса и не оставят паниката да провали плановете им? Вижте в канала "Stars News" във vbox7:

Дениз Хайрула

Плеймейтката не позволи на вируса да провали плановете ѝ за зимна спа ваканция и преди часове тя публикува снимки от курорт в северна Италия. Хотелът е луксозен, а гледката... впечатляваща.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В небрежна поза. 🍑 #italy #ortisei #valgardena #dolomites #relax #spa #ski #holiday #goodvibesonly

A post shared by DENIZ HAYRULA (@denizhayrula) on


Ивет Лалова

Лекоатлетката ни е космополитен човек и това къде се намира, зависи от спортния ѝ календар. В момента тя е на испанския остров Тенерифе, откъдето ни честити и празника на Освобождението.
 
Дебора

Поп-фолк певицата доскоро живееше в Германия, но след раздялата с любимия мъж се сри от публичното пространство. Факт е обаче, че първите дни на месец март посрещна в австрийската столица Виена.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На къде ли ? 😎

A post shared by Debora (@debora.official1) on


Деси Димитрова

Плеймейтката е в Доминикана, където ще натрупа тен преди летния сезон тук. Моделката публикува еротични кадри от Пунта Кана, макар че някои нейни последователи са притеснени заради ниските ѝ килограми.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) on


Моника Валериева

Още една плеймейтка, която се качи на самолета и излетя в неизвестна посока. От снимките се вижда се, че почивката е на екзотично място.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday’s be like ....nah 😼

A post shared by Моника Валериева (@monikvaleriee) on


Павел

Изпълнителят явно е от хората, за които зима означава зима. Той, заедно с любимата жена, е на ски във френските Алпи.
 
Мария Илиева

За певицата Маями се превръща във втори дом и тя отново е там. Този път в компанията на порасналия си син Александър.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is good❤️ #happiestmother #blessed #mybiggestlove #Alexander

A post shared by 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) on


За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук