Хю Джaкман
Хю Джaкман / Gulliver/Getty Images
Близък на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес разкри пред Daily Mail причините за развода на звездната двойка. Според него върху отношенията на съпрузите негативно е повлияло блокирането по време на ковид пандемията и продължаващите стачки на холивудски актьори и сценаристи.

Приятелят на двойката смята, че през последните години любовта между Хю и Дебора започнала да се превръща в приятелство и окончателно рухнала по време на ковид пандемията. Двойката работила върху връзката си, опитвайки се да преодолее възникналото между напрежение и да възстанови старите чувства, но накрая признаха, че най-доброто решение би било да останат приятели.
 

„Опитаха се, но не успяха. А стачките само влошиха всичко, поставяйки ги в същото положение като по време на ковид, когато просто пилееха енергията си. Хю установи, че магията, която някога е съществувала между него и съпругата му е изчезнала. Деб също имаше подобни мисли и опасения. Така че беше най-добре да се разделят“, обясни вътрешният човек, добавяйки, че бившите съпрузи винаги ще бъдат свързани от общите им деца, така че никога няма да кажат нищо лошо един за друг. „Просто тяхното време мина и те са приели съдбата си“, каза той.
 
Припомняме, че Джакман и Фърнес обявиха развода си след 27 години брак в съвместно изявление. Двойката има две осиновени деца- 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.
БГНЕС