/ iStock/Getty Images
Сънували ли ли сте някога, че правите секс с колега и чудили ли сте се какво означава това? Ако отговорът ви е "Да", трябва да знаете, че подобни палави сънища не издават непременно мераците за интимни отношения с хората, с които се трудим заедно, пише в. "Дейли стар".

Разгорещяването насън с колега спохожда 42 процента от хората. Повечето от тях смятат, че това означава, че искат да "скочат" в леглото със сънувания индивид и наяве.

Истината обаче е различна - подобни сънища по-често отразяват чувството за професионално възхищение от колегите, обясняват експерти от Psychic World.

Лошата страна на флирта на работното място

"Сексът насън не означава непременно, че сте физически привлечени от колега. Всъщност по този начин мозъкът иска да ви каже, че въпросният индивид притежава професионални качества, които самите вие искате да имате", обясняват специалистите.

Експертите разясняват значението и на друг сън, който спохожда 64 процента от хората - че закъсняват за работа. "Подобни сънища очевидно означават, че вероятно пропускате нещо или не правите точно това, което искате в службата", казват експертите.

Около 47 на сто от хората имат кошмари, че не са подготвени за презентация и бъркат репликите си по време на групова среща. Според специалистите това издава липса на професионална самоувереност. "Ако този сън се повтаря често, може би трябва да поговорите открито с някого в службата, на когото имате доверие", препоръчват експертите. 
БТА