Може да кажем, че връзките са абсолютна мистерия за повечето от зодиите. Има толкова много неизвестни, а модерните комуникации, създават нови проблеми, непознати за партньорите досега. Но в крайна сметка има две възможности във връзките - да се получи или да не се получи.

Всяка от 12-те зодии обаче се държи по различен начин, когато има проблеми във връзката. Какво се случва с всеки знак, когато загуби интерес към партньора си? Как да разберем, че краят на връзката ни е близо? Вижте в канала "Опасни връзки" във vbox7:

Овен: Игнорира ви

Представителите на зодията не биха се обяснявали как се чувстват, къде е проблемът... Те приемат крайни мерки - просто не обръщат внимание на човека, когото до скоро са наричали свой партньор. В главата си те просто са натиснали бутона "изтрий".
 
Телец: Признава си
 
Телците имат златни сърца и няма нещо, което да им тежи повече от това да нараняват нечии чувства. За тях раздялата е точно толкова болезнена, колкото и за партньора, с когото се разделят. Затова Телецът няма да ви лъже, той просто ще си каже истината, колкото и да е болезнена.
 
Близнаци: Флиртува

Това е типично за нашите приятели от зодията - те просто продължават напред с това, което могат и знаят най-добре. Същевременно ще избягва тежкия разговор, колкото се може по-дълго време.
 
Рак: Излива душата си

Раците са чувствителни и стават още по-чувствителни в такъв момент. Те биха затрупали партньора си с речи, съобщения, много думи. Връзките и разделите са сложна материя за Раците и те не се чувстват никак уверени в тях.
  Лъв: Намира оправдания да не се виждате

Въпреки че Лъвовете са уверени в себе си, това всъщност често е фасада на несигурност. Представителите на зодията мразят да се изправят очи в очи в такива ситуации. Биха направили всичко по силите си, за да отбегнат човека, когото доскоро са наричали свой партньор.
 
Дева: Говори лошо за партньора си

Девите започват да се отбраняват дори и без да са нападнати. Идеята да обясняват на някого, че не виждат бъдещето си с този човек, ги притеснява истински.
 
Везни: Спират комуникация

Когато Везните губят интерес, те просто спират да ви обръщат внимание, да общуват с вас и като цяло за тях вече не съществувате. Везните обичат мира и хармонията, затова биха направили всичко в случая, за да си ги осигурят.
 
Скорпион: Срещат се с друг

Представителите на зодията няма да губят време, когато загубят интерес в партньора си и ще започнат веднага връзка с друг човек. Те поставят своите чувства пред тези на всички останали и не биха давали обяснение за действията си. 
 
Стрелец: Просто изчезва

Когато Стрелецът загуби интерес, вместо да бъде открит и честен, той просто реже всичките си контакти с партньора си. Покрива се.
 
Козирог: Прекратяват всичко

Представителите на зодията ще обмислят думите си много добре и ще ви седнат на маса с партньора си и ще говорят открито за проблемите във връзката си. Ще обяснят чувствата си и ще прекратят връзката.
 
Водолей: Драматизират

Водолеите със сигурност са най-драматизиращите зодии и винаги си обещават драстични промени. Е, всяко чудо за три дни.
 
Риби: Утешават се с шоколад

Те са чувствителни, мили и взимат всичко присърце. Чувстват сериозна вина, когато губят интерес към партньора си. За тях конфронтацията не е вариант и се утешават с шоколад или друго вредно нещо.