Сред манекенките на модния подиум дефилира и Кая Гербер 
Сред манекенките на модния подиум дефилира и Кая Гербер  / Gulliver/Getty Images
Манекенките сякаш ходеха по вода на фона на Айфеловата кула, като носеха секси облекла за дефилето на модна къща "Ив Сен Лоран" в рамките на Парижката седмица на модата, предаде Франс прес.

Разголени модели в прозрачни рокли дефилираха „по вода“ за „Ив Сен Лоран“ в Париж (СНИМКИ)
 
Белгийският моден дизайнер Антъни Вакарело бе поискал да бъде издигнат подиум във фонтана на Трокадеро, който да е обграден от изкуствени палмови дървета, осветени с бяла неонова светлина.
Сред манекенките на модния подиум дефилира и Кая Гербер – дъщерята на супермодела Синди Крофорд, която беше сред зрителите на ревюто.

Кая Гербер – от умалено копие на Синди Крофорд до секси модел (СНИМКИ)
 
На първия ред сред присъствалите на дефилето знаменитости бяха също Кейт Мос, френската актриса и певица Шарлот Генсбур, Франсоа-Анри Пино - изпълнителният директор на групировката Kering, която е собственик на модна къща "Ив Сен Лоран", и съпругата му, актрисата Салма Хайек, облечена в черно от главата до петите.

Голи бедра и секси тоалети – „Сен Лоран“ в Париж през февруари (СНИМКИ)
 
Характерният за колекциите на модната къща черен цвят беше навсякъде, както и златистото и пайетите. Този път обаче имаше и някои акценти, като хусарска куртка, червени шапки, зелени ризи, къса пола с украса от звезди и с панделка на гърба.

Модели от колекцията на Антъни Вакарело за Ив Сен Лоран
Модели от колекцията на Антъни Вакарело за „Ив Сен Лоран“ Gulliver/Getty Images

Прочутата рок естетика, въведена от Еди Слиман в модната къща и продължена от Антъни Вакарело, бе демонстрирана за пореден път чрез тeсни панталони и изобилие от кожи.

Кая Гербер представя модел от колекцията на Антъни Вакарело за Ив Сен Лоран
Кая Гербер представя модел от колекцията на Антъни Вакарело за „Ив Сен Лоран“ Gulliver/Getty Images

Къси шорти от плат деним или черна кожа бяха съчетани с ботуши от питонска кожа или със златисти или сребристи сандали с дебели подметки.
 
Вечерните тоалети бяха сведени до бански костюми, носени с обувки с високи токчета. Роклите бяха дълги и прозрачни, като под тях се вижда бюстът.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА