Дойде време Юпитер да смени знака си. На 10 октомври Юпитер преминава от Везни в Скорпион и ще продължи да се движи там около една година - до 8 ноември 2018 г.

Юпитер, като позитивна планета, свързана с изобилието, добрите възможности и успеха в знака на Скорпиона ще даде същите възможности в сферата на бизнеса, финансови теми, работа с банки, заеми, кредити, по-крупен бизнес.

Трите зодии с най-силен усет за бизнес (ВИДЕО)

Скорпионът е знак, който е изключително свързан с окултното, невидимото и духовното, така че Юпитер в този знак ще даде големи сили за трансформация и освобождаване от това, което ви ограничава в мисленето и поведението. Това могат да са наследствени модели, страхове, всякакви блокажи.

Юпитер в Скорпион пречиства и помага за разширяването на съзнанието и възгледите ви.
Най облагодетелствани, разбира се, ще бъдат хората със слънчев знак и асцендент в Скорпион, както и тези, които имат лични планети в този знак. Това се вижда в индивидуалния ви хороскоп.

На добри възможности и хармонично стечение на обстоятелствата могат да се радват и зодиите Рак и Риби.

Това не означава, че за останалите няма да се случи нищо хубаво.

Юпитер се движи в Скорпион за всички знаци и ще даде добри перспективи и възможности за развитие и израстване в този доми или тази сфера от живота ви, където се намира в хороскопа ви зодия Скорпион.

Вижте още:

Навиците на богатите хора, които ги правят успешни (ВИДЕО)

Трите зодии, които винаги получават това, което искат (ВИДЕО)

Кои са осемте най-богати хора в света, имащи повече пари от 3,6 млрд. души?

Правилата за успех на Бил Гейтс