/ Gulliver/Getty Images
Много представители на съвременния шоубизнес полагат всички усилия за да запазят за по-дълго време красотата и младостта си. Но има и такива, които се радват на възрастта и изумяват феновете с умението да остаряват красиво.

Чарлийз Терон

Божествено красивата Чарлийз Терон
Gulliver/Getty Images

45-годишната холивудска филмова звезда признава, че неизбежността на свързаните с възрастта промени не я плаши. А бръчките, които се появяват на лицето, са само знак за мъдрост и опит. Чарлийз Терон внимателно поддържа тялото си с йога и рационално хранене и затова дори на тази възраст изглежда много привлекателна.

Шарън Стоун

Шарън Стоун
Gulliver/Getty Images

През март Шарън Стоун отпразнува своя 62-и рожден ден, но дори в седмото си десетилетие тя покорява публиката със стройните си форми и женственост. Знаменитостта неведнъж е казвала, че остаряването е естествено изкуство и затова човек не бива да се измъчва с изкуствени методи за коригиране на външния си вид.

Джордж Клуни

Джордж Клуни на 59 години - все още е мъж мечта
Gulliver/Getty Images

Този американски актьор, според феновете, е станал много по-привлекателен и чаровен през годините. 59-годишният Клуни участва активно в множество филми и различни проекти. Благодарение на заниманията с йога и спорт той поддържа тялото и духа си в отлична форма.
БГНЕС