Остаряването е естествена част от живота, но да старееш под светлините на прожектора не е лесно. Много известни личности - независимо дали български или световни, се промениха до неузнаваемост, след като се подложиха на какви ли не пластични операции. Само и само да запазят вечната младост.

Но има и друг тип звезди - такива, които с гордост показват всичките си бръчки. Сайтът Brightside представя някои световно известни дами, които просто отказват да лежат под скалпела в търсене на вечната младост. Вижте още любопитни неща в канала "Celebrity Box" във vbox7:

Мерил Стрийп

Носителката на Оскар неведнъж е критикувана заради начина, по който изглежда, но тя винаги е била против подмладяващите интервенции. Тя винаги е вярвала, че да си сложиш ботокс е все едно да си препречваш гледката, да носиш воал. Мерил Стрийп обича начина, по който изглежда и не се страхува от старостта.
 

Кортни Кокс

Звездата от сериала "Приятели" признава, че стареенето я плаши. "Опитвах се толкова много да прикривам белезите, но всъщност направих нещата да изглеждат по-зле", споделя тя. Актрисата си е слагала филъри, но в един момент се случва така, че тя престава да прилича на себе си. "Оставих филтрите да се разградят. Сега изглеждам натурално. Това не са бръчки - това са белези от усмивки", споделя днес Кортни Кокс.

Виктория Бекъм

През 2017 г. певицата и дизайнер пише писмо до своята 18-годишна версия, в която признава, че поставянето на гръдни импланти е било грешка. "Вероятно бих ти казала да се занимаваш с това", пише тя в писмото и съветва 18-годишното си Аз да остави кожата си да диша и да се радва на това, което има.

Пинк

Певицата сподели преди време бележки към себе си в своя акаунт в Twitter. "Скъпа Аз, ти остаряваш. Виждам бръчките", пише тя. "Всеки път, когато се замислиш за промяна на лицето си, се случва да гледаш шоу, в което виждаш как се чувства човек след такава процедура - лицето му не мърда", продължава тя. "Искам децата ми да знаят как изглеждам, когато съм ядосана".
 

Джулия Робъртс

Известната актриса и продуцент отказва да се подложи на разкрасителна интервенция. "Тъжно е, че живеем в такова паническо общество, където не се дава шанс на жените да видят как ще изглеждат като възрастни хора", коментира Джулия Робъртс. "Лицето ви разказва история, тя не трябва да е за това как отивате към лекарския кабинет".