Принцеса Беатрис ще има доведен син от връзката на Едоардо Мапели Моци с бившата му годеница
Принцеса Беатрис ще има доведен син от връзката на Едоардо Мапели Моци с бившата му годеница / Gulliver/Getty Images
Принцеса Биатрис ще бъде първата от младото поколение в британското кралско семейство, която ще има доведено дете
Диамантеният пръстен на принцеса Биатрис е изработен от британския бижутер Шон Лиан по идеи на годеника й Едоардо Мапели Моци, съобщава в. "Дейли мейл". Годежният пръстен е с "лични и сантиментални елементи". Дизайнът му е смесица от викториански и ар деко стил.

Принцеса Беатрис обяви годежа си с Едуардо Мапели Моци (СНИМКИ)
 
Диамантът е кръгъл, около 3,5 карата. Цената му вероятно е около 100 000 лири. Отстрани върху платината има четири продълговати малки диаманта. Така металът остава скрит. Диамантите са от най-високо качество откъм цвят и чистота. Пръстенът е изработен на ръка. Според бижутера той отразява характерите и на двамата годеници.
 
Принцеса Биатрис ще бъде първата от младото поколение в британското кралско семейство, която ще има доведено дете. Едоардо Мапели Моци е бил сгоден три и половина години за майката на сина си Кристофър. Разделили са се миналата година.

Годежните пръстени на кралското семейство пазят истории, по-ценни от диаманти (ВИДЕО) Доведени деца в кралското семейство, разбира се, има. Най-височайшият пример за това са принцовете Уилям и Хари и втората съпруга на баща им Камила.
 
Принцеса Биатрис и Едоардо Мапели Моци за първи път са се появили на светско събитие заедно през март тази година на гала в Националната портретна галерия в Лондон. Те се познават от няколко години, но връзката им е започнала, след като са се срещнали на сватбата на сестрата на принцеса Биатрис - принцеса Юджини, през октомври миналата година.

И още:

Членовете на кралското семейство, за които никой не говори (ВИДЕО/СНИМКИ)

Сватбата на принцеса Юджини: Булката избра да е без воал (СНИМКИ)

Принцеса Юджини избра по-голямата си сестра за кума (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА