Роберта е новата жертва на Юлиян
Във вторник вечер се проведе поредната капитанската битка в „Игри на волята: България“. В нея един срещу друг застанаха Георги от Прабългари, Добрин от Траки и Март от Славяни.

Славяните ще оцеляват на безлюдния плаж в „Игри на волята: България“

Битката беше за издръжливост. Играчите трябваше да стоят на стена, хванати за лостове, като на определен период от време по един лост от стената се махаше и правеше битката още по-трудна. Най-корав се оказа Георги, който успя да се задържи на стената 29 минути и 40 секунди. Победителят можеше да избере имунитет за себе си или масаж за цялото племе. Георги избра наградата за племето, но дали това няма да се окаже грешка в предстоящите номинационни битки?

NOVA

След напускането на Гичка, сега Юлиян от Прабългари насочва цялото си внимание и енергия към Роберта. След като беше в основата за номинациите и изгонването на първите двама от племето, сега учителят има нова жертва. Юлиян не спира да я упреква, че не е достатъчно силен играч, освен това коментира и, че за първи път вижда жена да яде толкова много. „Виждал съм хора със страшен апетит, но тя просто не спира да мели“, заяви той.

Гичка напусна „Игри на волята: България“

Това не остана незабелязано от останалите от племето и най-вече от другата жена Венцислава, която усеща каква е стратегията на мъжете. Как ще се развият взаимоотношенията и ще жертват ли поредна жена, ако попаднат в номинации Прабългари, зрителите ще видят в следващите епизоди.

NOVA

В сряда предстои първата за седмицата номинационна битка. Трите племена ще се изправят едно срещу друго в битка с няколко етапа. Загубилите ще трябва да излъчат номиниран. Дали няма да станем свидетели на първия саботаж в „Игри на волята: България“? Дали всички войни ще дадат всичко от себе си или ще има такива, които нарочно ще играят слабо. Всичко това ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram