Джордж Клуни предложил брак на Амал два пъти
Джордж Клуни предложил брак на Амал два пъти / снимка: Guliver/Getty Images

Джордж Клуни трябвало да предложи брак на приятелката си Амал Аламудин два пъти, защото тя помислила, че той се шегува.

Клуни предложи на приятелката си по време на вечеря в дома му миналия месец. Той трябвало да зададе важния въпрос неведнъж, а два пъти, защото първоначално Амал не повярвала, че той е сериозен.

"Джордж бе запленен от нейната страст, интелекта и силната й воля. Той се притесняваше, че някой друг може да я открадне, ако не действа. Затова той поръча пръстена и за негово успокоение, тя каза "Да", издава източник, приближен до актьора. "Но трябваше да попита два пъти! Амал си помислила в началото, че той се шегува. Думата щастие не е достатъчна, за да се опише това, през което те преминават в момента", добавя източникът, пише БГНЕС.

Смята се, че двамата планират малка сватба в Италия през лятото. "Важните за тях хора ще бъдат там. Ще бъде малка сватба, само за семейството и приятелите. Отне му много време, но когато Джордж се захване с нещо, успява. Амал е жената за него", издават приближени до двойката.

53-годишният актьор се оттегли от позицията си на посланик на мира на ООН. Според неговите приятели, той ще обедини сили с годеницата си Амал, която е адвокат по човешките права, в нов проект.