Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук стана модел (СНИМКИ)
Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук стана модел (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук - Мая стана поредното дете на знаменитости, сключило договор като модел, съобщи Контактмюзик.

Синди Крофорд за дъщеря си: Кая е много по-уверена от мен (СНИМКИ)

След като 18-годишната Мая бе обявена за новото лице на британската модна къща "Ол сейнтс", първите снимки от предстоящата рекламна кампания с участието на модела бяха качени в интернет.

Дъщерята на Рийз Уидърспун е копие на майка си (СНИМКИ/ВИДЕО)

Красавицата, която в момента се обучава в "Джулиард скул" в Ню Йорк, се появява също в късометражен филм на същата модна къща, който е озаглавен "Далеч от тук" и е заснет в родния й Удсток, Ню Йорк.

#MayaThurmanHawke #CFDAAwards #CFDAAwards2015 #AliceTullyHall #LincolnCenter #June #2015 #NewYork #Broadway #celebsontheredcarpet

Снимка, публикувана от Celebs On The Red Carpet (@celebsontheredcarpet) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

"Идеята бе по време на снимките да няма ограничения, за да може всичко да съответства на духа на Мая и "Ол сейнтс" - заяви творческият директор на модната къща Уил Бийдъл. - Всеки, който познава Мая, ще Ви каже, че тя е интелигентна и невероятно талантлива. Когато си близо до нея, имаш чувството, че ще е добре камерите непрестанно да я снимат."

Дъщерята на Уил Смит е новото лице на козметиката на Шанел (ВИДЕО)

Мая дебютира в света на модата миналата година, когато придружи дизайнера Зак Поузън на церемонията по връчването на наградите на Съвета на модните дизайнери в САЩ.

Лагерфелд избра дъщерята на Джони Деп за лице на "Шанел"

Дъщерята на Ума Търман и Итън Хоук стана модел (СНИМКИ)
netinfo
Източник: БТА