Лагерфелд избра дъщерята на Джони Деп за лице на Шанел
Лагерфелд избра дъщерята на Джони Деп за лице на Шанел / снимки: Guliver/Getty Images

Дъщерята на холивудската звезда Джони Деп и френската певица и актриса Ванеса Паради стана лице на "Шанел", съобщи "Фешъниста". 16-годишната Лили-Роуз Деп ще рекламира колекция слънчеви очила на модната марка през новата есенно-зимна кампания.

Младото момиче е било избрано лично от креативния директор на марката Карл Лагерфелд. "Лили-Роуз е потресаваща, тя е младо момиче от новото поколение, притежаващо всички качества на звезда" - казва Лагерфелд, който е и автор на рекламната фотосесия.

Ванеса Паради е стара приятелка и муза на Лагерфелд, припомня "Фешъниста". Освен това французойката също е рекламирала продукцията на модна къща "Шанел" от 1990 г.

През април тази година Лили-Роуз Деп направи първата си светска изява именно на представянето на модната колекция на "Шанел" в Ню Йорк. Красавицата, наследила чара и на двамата си родители, беше сред зрителите на ревюто на колекцията, наречена "Париж-Залцбург". То се състоя в сградата на културна фондация на Парк авеню.

След ревюто младата дама позира за фоторепортерите. Според модни експерти излъчването на Лили-Роуз Деп напомняло това на Натали Портман и на Кийра Найтли, но дъщерята на Деп и Паради била доста по-изтънчена версия на излъчването на двете звезди.

По-късно същия месец Лили-Роуз Деп дебютира с модна фотосесия в луксозното австралийско сп. "Ойстър". Снимките бяха правени в Лос Анджелис. Автори на проекта бяха Дана Булос и Маги Силвърман.

Лагерфелд избра дъщерята на Джони Деп за лице на "Шанел"
netinfo

Източник: БТА