С напредването на дните и месеците от годината все повече българи имат възможността да се ваксинират срещу COVID-19. И въпреки че има безспорни доказателства за ползата на ваксината срещу вируса, доста българи имат притеснения и биха отложили ваксинацията. Или поне така показват социологически проучвания.

Сред хората, които няма да се ваксинират, е и диетоложката на звездите Енджи Касабие. Пред NOVA тя сподели, че вече се е сблъскала с болестта и я е изкарала безсимптомно. Но не заради изградените антитела Касабие няма да се ваксинира. Тя се притеснява дали ваксината няма да ѝ навреди повече, отколкото да ѝ помогне.
 

Що се отнася до сблъсъка с COVID, Енджи Касабие смята, че добрият ѝ начин на хранене е помогнал да изкара леко болестта. "Може би моето тяло има повече витамини", заяви тя и припомни за плюсовете на детокса. Вижте още в канала "VIP Box" във vbox7.

Диетоложката отбеляза, е и много хора са качили килограми по време на пандемията, като се оправдават, че няма как да се движат. По думите на Енджи Касабие обаче това не бива да бъде оправдание, тъй като дори скачането на въже вкъщи пак е вид движение.

Тя констатира още, че от пандемията сме излезли по-стресирани, а именно стресът е най-големият виновник за лошия живот. Диетоложката припомня, че здравословното хранене не е скъпо - нужни са само сезонни плодове и зеленчуци.