/ Gulliver/Getty Images
В последните дни футболистът Дейвид Бекъм попадна под сериозен словесен обстрел в социалните мрежи. Звездата на английския футбол публикува снимка, на която целува 7-годишната си дъщеря Харпър по устните, което възмути потребителите.
 

Според голяма част от потребителите укориха Бекъм за поведението му и изразиха шумно неодобрение. „Как можеш да целуваш това малко момиче по устните” и „Не бива по устните, по бузите трябва” са само част от критичните коментари.
 

Според други обаче фотосът е всъщност сладък момент от бащинството, който именно показва любовта между баща и дъщеря.
 
Дейвид Бекъм: Синовете ми ще разбиват женски сърца

Преди известно време Виктория също получи много критики, защото пусна снимка с дъщеря си Харпър, на която я целува по същия начин.
 
Самият Дейвид публикува съобщение в своя защита: „Целувам всичките си деца по устните. Може би само Бруклин не, но той вече е на 18 и може да го намери за малко странно. Но аз съм привързан към децата си”.
 
Дейвид и Виктория Бекъм са женени от 19 години и имат четири деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър. В отговор на критичните коментари заради фотоса на футболната звезда и дъщеря му в социалните мрежи бе подета и нова кампания - вълна от целувки в подкрепа на Бекъм.
 
Виктория Бекъм: история за успех и слава (СНИМКИ)

Последователи на футболната звезда, които намират снимката за красива, решиха да покажат съпричастност по възможно най-добрия начин - като направят същото със своите деца и публикуват фотосите в социалните мрежи.
 
И с това превърнаха целувките в мода. Потребителите поставят хаштаг #standbybeckham, с който показват подкрепата си, а едновременно с това демонстрират и близостта със своите деца.
 

Gulliver/Getty Images

 
gong.bg