/ iStock/Getty Images
Церемонията за Деня на Възпоменанието във Великобритания отново прикова погледите на обществото към херцогините Кейт и Меган. Те бяха похвалени за изключително прилежно подбраните си тоалети, но впечатление на най-наблюдателните направи, че облеклото на Меган удивително прилича на това, с което принцеса Даяна се появи на честванията за загиналите войни през 1991 година. Това не е прецедент, тъй като принцесата на народа вече веднъж бе изкопирана от Кейт и от Меган на същото събитие.

Кралските дами с шапки – на коя отива повече (ГАЛЕРИЯ)

В неделя херцогинята на Съсекс беше издокарана с палто и шапка, които поразително приличаха на носените от Даяна през 1991 година. Меган беше облякла елегантно вълнено палто на Стела Маккартни за сумата от 1545 британски лири. Под него тя беше заложила на черна рокля с кръгло деколте, а външният й вид бе допълнен от шапка с широка периферия с кожена панделка.

Кралските дами с елегантни шапки
Gulliver/Getty Images


Копирането на тази визия на тогава 30-годишната Даяна бе използвана по-рано и от херцогинята на Кеймбридж Катрин.



За Меган това също не е нещо ново, защото миналата година тя се появи също в изкопиран от принцесата на Уелс ансамбъл. Впечатление направи още, че именно тази визия на Даяна пък бе предпочетена за тазгодишната изява на Катрин.
 

Кралските дами с елегантни шапки
Gulliver/Getty Images