Вече е официално потвърдено, че Бориса Тютюнджиева е станала майка. Моделът сподели очарователен кадър на малкото краче на своето бебче, а към снимката тя написа: "Всичко".

Според слухове чаровната брюнетка е родила преди седмици, но така и не се появи официална информация дали това е наистина така. За бременността на Бориса стана ясно в края на октомври. Красавицата не разкрива името или пола на бебчето, но сме сигурни, че ще го направи, когато прецени, че му е дошло времето. Вижте още в канала "Celebrity Box" във vbox7.
 


А иначе Бориса сподели преди време пост, от който всъщност тръгнаха слуховете, че е вече родила:

"Живеем в доста шантави времена, време на социална изолация и ограничения. Липсват ми приятелите и общуването повече от всякога, липсват ми вечерите с тях и още куп неща, които обожавам. Ноо.. това е положението! Трябва да сме позитивни и спокойни. И това ще мине! А докато това стане, търкаляйки се вкъщи, реших и да прочета някоя друга полезна книга и се спрях на “Мисия Майка”. Благодаря за интересното четиво, изключително полезно е! Пожелавам успех на всички бъдещи майки, които минават през интересния и чудовит път на бременността", написа тогава моделът в Инстаграм.