Беатрис Кацарова бе избрана за Девойка Кюстендилска пролет 2013
Беатрис Кацарова бе избрана за Девойка Кюстендилска пролет 2013 / снимки: DarikNews.bg, Дарик Кюстендил, Иво Кирилов

18-годишната Беатрис Кацарова бе избрана за "Девойка Кюстендилска пролет 2013". Тя е ученичка в ПМГ "Емануил Иванов". За титлата се състезаваха още 12 момичета.

"Чувствам се страхотно, не бях сигурна, че ще спечеля. Тръпката бе уникална. Обичам да пея, да спортувам през свободното си време и да се забавлявам с приятели. Искам да се занимавам с медицина и по-точно с фармация. Пожелавам на кюстендилци да бъдат живи и здрави, да са по-усмихнати и всичко най-хубаво", заяви за Дарик новата "Девойка Кюстендилска пролет" Беатрис Кацарова.

Беатрис Кацарова бе избрана за "Девойка Кюстендилска пролет 2013"
netinfo

Първа подгласничка стана Александра Васева на 17 години, ученичка в ПГИМ "Йордан Захариев", а втора подгласничка е Дияна Манолова, също на 16 години, ученичка в Професионална техническа гимназия "Джон Атанасов". За момиче на публиката бе избрана 16-годишната Кристина Василева, ученичка в ПГИМ "Йордан Захариев".

Конкурсът се проведе в три тура, като в първият тур момичетата бяха облечени в официални рокли, във вторият танцуваха бразилски танц и отговаряха на въпросите на водещите Юлиян Вергов и Стефания Колева. Третият тур бе с народни носии.

Беатрис Кацарова бе избрана за "Девойка Кюстендилска пролет 2013"
netinfo

Влади Ампов-Графа и Мария Илиева се погрижиха за доброто настроение на публиката със своите соло и дуетни изпълнения. Организаторите се бяха погрижили и за светлинно шоу с лазери.

Други новини от Кюстендил