Амал подари на Джордж Клуни чаши и салфетки за 3700 долара
Амал подари на Джордж Клуни чаши и салфетки за 3700 долара / Guliver/Getty Images

Британската адвокатка Амал Аламудин, която вече носи фамилията на съпруга си, холивудската звезда Джордж Клуни, е зарадвала своя благоверен с изящен следсватбен подарък на стойност 3700 долара, съобщи Контактмюзик.

Новата г-жа Клуни е подарила на актьора комплект от 12 ръчно изработени коктейлни чаши от Венеция, изящно съчетани с 12 копринени салфетки и салфетници за тях. Всяка от чашите струва по 100 долара. За салфетките и салфетниците 36-годишната съпруга е платила 2500 долара.

"Амал много хареса идеята семейството да се сдобие със същите коктейлни чаши, като тези от които пиха в хотел "Чиприани" във Венеция. Джордж изпадаше във възторг всеки път, когато поглеждаше чашите по време на сватбените празненства. И тъй като нямаха време за пазаруване във Венеция, Амал ги поръча като следсватбен подарък за съпруга си", разкрива за E! Online неназован източник от обкръжението на двойката.

Чашите най-вероятно ще бъдат съхранявани в новото семейно имение за 10 милиона лири в Оксфордшър, Централна Англия, допълва източникът.

Източник; БТА