Амал Аламудин отказала цигарите заради Джордж Клуни
Амал Аламудин отказала цигарите заради Джордж Клуни / Guliver/Getty Images

Британската адвокатка Амал Аламудин е отказала цигарите, след като е започнала да се среща със "страстния непушач" Джордж Клуни, съобщи Контактмюзик.

Новата съпруга на доскорошния най-желан ерген е загърбила вредния порок още в началото на връзката им, започнала преди около година. Приятели от обкръжението на 36-годишната Амал Аламудин разкриват, че тя никога не е била по-щастлива и сияйна, както през времето с Клуни, и е била готова на всичко за него, в това число и да откаже цигарите.

Решението на адвокатката да води здравословен живот без цигарен дим едва ли е изненадващо, тъй като е известно, че Джордж Клуни е "страстен непушач". Преди години холивудският актьор и режисьор сподели в свое интервю, че навремето баба му и дядо са отглеждали тютюн в Кентъки и всички са им помагали.

"Това е сигурен начин да не пожелаеш да пушиш. Освен това по бащина линия няколко роднини починаха от белодробен рак. Розмари (лелята на Джордж Клуни, известната певица и актриса Розмари Клуни) също почина от рак на белия дроб и освен това страдаше от емфизем. Така че съвсем нагледно получих личен урок за вредата от тютюнопушенето", разказа тогава Клуни.

Източник: БТА