Кръстина Таскова
Кръстина Таскова / БТА
2021 година ще бъде съдбовна за българите, защото трябва да направят два важни, съществени избора - един за парламент и един за президент. Това заяви в декларация от името на ПГ на "Воля-българските родолюбци" заместник-председателят й Кръстина Таскова.

По думите й не е важно коя ще бъде датата на предстоящите парламентарни избори, защото за тях работата за българските граждани не се ограничавала само с една предизборна кампания. 

Доказали сме го преди да станем политици, коментира Таскова.

Тя настоя предложението на "Воля" за безплатни лекарства за децата и пенсионерите да бъде прието още в този мандат. Таскова посочи, че след тях и левицата са заговорили за безплатни медикаменти.

"За някои прагматични и ефективни предложения на "Воля" са узрели дори партиите от статуквото", посочи зам.-председателят на "Воля".

Относно предложението им за изграждане на държавна верига от бензиностанции, Таскова отчете, че това ще гарантира достъп до справедливи цени на горивата на всеки български граждани. "Чухте ни, приехме нужните закони, но дотам колеги", констатира депутатът.